VOLG ONS

Wolkorrels verkopen?

schapenkorrels.png

Wilt u een verkooppunt worden van onze wolkorrels? Dat kan! Bel ons op 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl, en dan maken we graag een afspraak om alle opties te bespreken.

Actiedisplay!

Voor onze professionele verkopers hebben we een actiedisplay ontwikkeld om onze producten aan uw klanten te presenteren. Het display kan gevuld worden met 12 exemplaren van onze 400 ml wolkorrel-verpakkingen. Met bijgeleverde blanco prijsstickers kunt u de verpakkingen zelf prijzen. Navulverpakkingen zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Vraag naar meer informatie via 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl.

Promotiemateriaal

Ter ondersteuning van onze producten bieden we diverse promotiematerialen aan, zoals een Wolterra-vlag en poster, die we tegen gereduceerd tarief per post kunnen versturen. Daarnaast zijn er ook advertentiesjablonen en digitaal beeldmateriaal beschikbaar, welke we graag per e-mail naar u toesturen. Bel ons op 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl om te informeren naar het promotiemateriaal.

Duurzame samenwerking

Bij Wolterra streven we altijd naar duurzame samenwerkingen. Als u suggesties hebt voor een samenwerking, horen we dat graag. Neem telefonisch contact met ons op via 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl.

Skal-certificering

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Wolterra heeft besloten om volledig biologisch te gaan ondernemen. Daarvoor hebben we ons aangemeld bij Skal, zodat we in de toekomst officieel de benaming ‘biologisch’ mogen voeren. Momenteel werken we er hard om onze Skal-certificering te behalen. Zodra deze is toegekend, kunt u de Skal-certificering van onze producten downloaden. En kunt u werken met biologische schapenwol in de tuin.