VOLG ONS

Waar te koop

waar-te-koop

Wolpellets / wolkorrels, wolpotgrond en gesneden wol verkoopt Wolterra als plantenvoeding van 100% schapenwol aan:

  • professionele klanten zoals landeigenaren, hoveniersbedrijven en kringloopbedrijven;
  • particuliere doelgroepen.

Wolpellets kopen

Particulieren kunnen onze wolpellets kopen via:

Beide verkoopkanalen bieden een ruim assortiment aan verpakkingen, variƫrend van kleine verpakkingen voor enkele planten tot emmers van 20 liter, geschikt voor grotere tuinen. Voor zeer grote tuinen kunnen we op verzoek ook grotere hoeveelheden leveren in big bags!
Neem voor meer informatie over onze wolpellets / wolkorrels contact op met uw vakhandel of rechtstreeks met ons via 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl.

Assortiment wolproducten

Op dit moment biedt Wolterra wolpellets / wolkorrels aan. Eind 2024 verwachten we ook wolpotgrond en gesneden wol (wolvlokken) aan te kunnen bieden.

Deze hoogwaardige producten zijn geschikt voor elke plant en tuin. Al onze producten vervaardigen we met zorg op onze locatie in Ermelo, met behulp van zelf ontwikkelde apparatuur op zonne-energie, en we zijn bezig met het verkrijgen van een Skal-certificaat. Onze producten verpakken we in 100% composteerbaar of recyclebaar materiaal.

Van de bodem, in de bodem

Het lijkt misschien tegenstrijdig om wol in de grond te stoppen, gezien het hoogwaardige karakter ervan. Maar eigenlijk is dit een uitstekende manier om grondstoffen opnieuw te benutten zonder ze te veel te degraderen. Wat als ‘overgebleven’ wol wordt beschouwd, is eigenlijk geen afval, maar een bodemverbeteraar en meststof. Onze schapen dragen op vriendelijke wijze bij door hun voeding om te zetten in wol, waarmee de grond weer verbeterd en bemest kan worden – om vervolgens weer voeding te bieden voor nieuwe gewassen!

Verkoopadressen