VOLG ONS

Klant worden

klant-worden

Schapenwol in de tuin, moestuin, kwekerij of in uw bedrijf gebruiken? Wolkorrels kopen is de oplossing. Wolterra bieden een breed assortiment van deze circulaire wolkorrels / wolpellets aan, maar ook wolpotgrond, woltuinaarde of wolvlokken zijn nu of in de nabije toekomst leverbaar.
Natuurlijk kunnen wij ook uw eigen wol omzetten in Wolterra-producten, zoals wolkorrels of wolvlokken. Wij bespreken graag de mogelijkheden, prijzen en levertijden. Neem gerust contact met ons op via de telefoon op 085 822 33 48 of stuur een mailtje naar info@wolterra.nl.

Netwerkpartners

Bij Wolterra koesteren we een uitgebreid netwerk van zeer uiteenlopende partners waarmee we een plezierige en goede samenwerking hebben. Onze partners variëren van schapenscheerders, schaapskooien en schapenhouders tot kwekers, hoveniers, groothandels, diverse verkooppunten, gemeenten, overheden, volkstuinverenigingen en zorginstellingen.

Voor professioneel gebruik

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van onze circulaire producten bij uw kwekerij, hoveniersbedrijf, gemeente, tuinvereniging of zorginstelling, staan we klaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Of u nu maatwerk nodig hebt, afwijkende verpakkingen of los gestorte producten, bij ons is (bijna) alles mogelijk. Neem zeker even contact met ons op via de telefoon op 085 822 33 48 of stuur een e-mail naar info@wolterra.nl.

Skal-certificering

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Wolterra heeft besloten om volledig biologisch te gaan ondernemen. Daarvoor hebben we ons aangemeld bij Skal, zodat we in de toekomst officieel de benaming ‘biologisch’ mogen voeren. Momenteel werken we er hard om onze Skal-certificering te behalen. Zodra deze is toegekend, kunt u de Skal-certificering van onze producten downloaden. En kunt u werken met biologische schapenwol in de tuin.