VOLG ONS

Klanten zeggen

Klantenservice klanten zeggen image 30 06 24

Reviews van onze klanten

“Met wollen dekens ben ik opgegroeid en ook nu nog slaap ik onder een met wol gevuld dekbed. En afgelopen zomer werd ik tijdens een informatieve bijeenkomst van het Dinamo Fonds geraakt door een mooi product: wolkorrels. Als coördinator van de enige schooltuin in Nederland met het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren bestelde ik direct 2 emmers bij Wolterra en toen ik de eerste opentrok, was het alsof ik in een schaapskooi stond. Toen wist ik het zeker: die korrels gaan we in de schooltuin gebruiken! Het past mooi in ons streven om de biologische schooltuin tot normaal te maken.” 
Hennes C., Schooltuin Park Rusthoff te S.

 

Als je net als ik Brugmansia bloemen kweekt, kun je haast niet op vakantie, want ze hebben bij droog weer wel 2 keer per dag water nodig. Omdat ik ook nog graag met wormengrond werk – dat is zulke schone grond! – is dat probleem nóg groter, want wormengrond houdt slecht vocht vast. Maar toen ik afgelopen zomer de schapenwolkorrels van Wolterra aan de wormengrond toevoegde, was dit probleem verholpen, dankzij het watervasthoudend vermogen van deze korrels! Ik ben zeer tevreden!”
Gerard van D., hobbymatig bloemkweker te E.

Als hobby-schapenhouder heb ik mij altijd verbaasd over de prachtige vachten die ieder jaar na het scheren de container ingaan – doodzonde! Toen ik hoorde van het initiatief om de vachten te hergebruiken als grondstof voor plantenvoeding, werd ik helemaal enthousiast. Op die manier worden de voedingsstoffen uit de planten die door het schaap gegeten worden weer teruggebracht bij de planten – geniaal in zijn eenvoud. En natuurlijk testte ik het in de moestuin zodra de eerste korrels beschikbaar kwamen. Kritisch als ik ben, maakte ik twee bedden met dezelfde planten: eentje met wolkorrels en eentje zonder. De planten met korrels worden bijna twee keer zo groot; Wolterra werkt!

Frank B., hobby-schapenhouder te N.