VOLG ONS

3e prijs bij de Jan Terlouw Innovatieprijs 2023!

We hebben vrolijk nieuws voor u! Gisteravond hebben we met onze Wolterra-inzending ‘Schapenwol van kostenpost tot een waardevolle circulaire grondstof’ de 3e prijs gewonnen tijdens de uitreiking van de prestigieuze Jan Terlouw Innovatieprijs. De 1e prijs ging naar Bondus en de 2e prijs naar Pauline van Dongen met het Suntex-project.

De Jan Terlouw Innovatieprijs is sinds 2011 een jaarlijkse prijs van netwerkorganisatie Kiemt en heeft als doel om innovaties en nieuwe bedrijvigheid op het gebied van energietransitie en circulaire economie in Oost-Nederland te stimuleren. Kiemt wordt gevormd door talloze ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden en wil duurzame ondernemers verbinden met de juiste deskundigen.

Wij zijn erg blij met deze prijs! Omdat dit (vanuit duurzaamheidsdeskundigen) een mooie erkenning voor onze visie en wolkorrel-producten is. Daarnaast levert deze 3e prijs ons concreet € 2.000 op, ontvangen we 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt, zijn we 1 jaar gratis netwerkpartner van Kiemt en krijgen we een voorlichtingsgesprek Intellectueel Eigendom van het Octrooicentrum cadeau. Kortom, dankzij deze 3e prijs kunnen we onze onderneming en producten op meerdere niveaus verder ontwikkelen.

En nu gaan we, met een vandaag wel bijzonder vrolijk humeur, weer snel aan de slag met het in orde maken van onze productielijn en met onze verdere onderzoeken!